SOWWE+HOCKEY

HejHej!

Ikväll har jag varit med Sowwe, vi åt glass såg lite på idol och kollade mest på hockeyn. Hockeyn är iallafall slut just nu, Skellefteå AIK vann med 3-2 mot AIK. Mikko gjorde dom 2 första målen sen gjorde Rundblad ett mål.

Ska typ gå och duscha nu sen ska jag nog gå och lägga mej, är jätte trött.. Orkar nästan inte skriva ett inlägg tvingar mej själv just nu. Men mamma blev klar med duschen nu skriver nog imorgonbitti!



Du Är..

Du är verkligen helt jävla underbar,vet du de? Min till 100% En ärlig vän.


Jag Älskar Dej Josefine Arvehall!;*(L)

När Man Har En Äkta Vän Som Dej Så Tror Man Att Den Har Glidigt Isär Från Den Men Vet Du Vad?,En Riktig Vän Vänskap Glider Aldrig Iväg! Du Har Alltid Varit Där För Mej,Nu Är Det Min Tur..Ville Bara Att Du Skulle Veta Att Jag Aldrig Kommer Svika Dej! Jag Saknar Dej!,Det Gör Jag Verkligen Och Jag Vill Inte Bråka Meh Dej!(L) Ett Tips Till Er Andra,Svik Aldrig En Äkta Vän För Bara En Vanlig Vän.



Älskar Dej Så Sjukt Mke Gmn!;*(L)


PussPåDej!



Från Din...












..SaaraPaara!















Omg!



Asså alla kommentera är till Josse det är verkligen inte roligt att skriva då,Eller hur?
Det är jätte många kommentare och det har bara varit en till mej,och det tycker jag är jobbigt.Orkar verkligen inte blogga här om det ska va så här hela tin.Josse få typ alla kommentarer och Jag inga.Så vet ni vad?..Det är Så Jävla Jobbigt! Om några av er vill hitta mej så hittar ni mej på www.fyrabananeripyjamaz.blogg.se .
Jag bloggar där med Jojjo,Sandra,Steena.Ni hittar mej på www.saarapaara.blogg.se oxå.


Sista inlägget för ikv.


Hejdå.


WSP

HejHej!


Just nu sitter jag inne på mammas kontor och bloggar lite. Hon har möte drf fick jag lånda datorn, hon har möte till klockan halv 5 ungefär. När hon har haft möte klart så ska vi fara på utvecklingssamtal! Sen ikväll är det ju hockley, tror inte att jag ska dit. Har typ ingen att fara med.. Just nu håller jag på att hungra ihjäl, vågar inte gå till köket och ta ett äpple eller något annat. HAHA det kan ju komma någon? .^^

Nu ska jag kolla runt lite på apberge:)




Godmorgon på er!

Godmorgon!


Har ni vaknat ännu? Varje morgon går jag upp halv 7 och sätter mej vid datorn så ni kan få något inlägg på morgonen någon gång.

Jag kommer inte blogga något när skolan är slut eller jo kanske. Jag ska till mammas jobb efter skolan, jag har utvecklingssamtal senare vid 5 tiden så jag går ner dit och äter frukt och dricker varm choklad eller något. Har inte tid att blogga mer nu, tiden gick fort.


LÄNGTAR GÖR MAN!

HejHej!

Just nu chattar jag med Oliver. Har inte mycket att göra. Ikväll har jag duschat bakat en kladdkaka. tro mej, den blev verkligen KLADDIG! imorgon har jag utvecklingssamtal, brukar verkligen inte lägnta men idag gör jag faktiskt det. Idag hade vi musik, de va sämst. Var tvungen att spela trummor, gick ju inte alls bra. Sen blev musik läraren typ arg osvosv..


Jag har iallafall tagit en liten bloggpaus på min andra blogg. Har många läsare men ingen kommenterar, inge kul att blogga då. Ska kanske ta bort bloggen, vi får se. Någon gång kanske jag tar en bloggpaus på den här bloggen också, men jag ska naturligtvis försöka uppdatera så mycket som möjligt!


UNDERBART!♥

HejHej!


Vi har fårr ganska mycket kommentarer! VI har dessutom ganska många läsare idag för att vara tredje dagen bara. Jag vill inte skryta jag vill bara säga tack till er som läser våran blogg. Tycker ni att den är bra eller dålig? Ni får gärna komma med egna åsikter om vad ni tycker om att läsa.

Det blir inget långt inlägg pga att ska ta och läsa läxan nu sen ska jag vila mår inte så bra, jag ska iallafall vara frisk imorgon! Vi ska ha musik då, jag ska spela trummor! HAH inte för att jag lägntar men då har jag gjort bort det. Nu måste jag gå ville bara säga det.


TACK!♥;*



MATTEPROV .^^

HejHej!


idag på skolan hade vi matteprov .^^ Tror inte att det gick så jätte bra, bara lite bra. Har precis slutat att läsa. Jag läser i " GoodStuff A TEXTBOOK" Ganska lätt. Alla i klassen var tvugna att börja med dom gröna sidorna för att dom var lättast. Ja som sagt så ska jag plugga lite ikväll och kanske vara med någon kompis? Vi får se hur det blir. Nu ska jag gå och äta!

Puss!

Samtal!

Shee,
Ska bort på Samtal nu! Jag och Jojjo!:) Ska typ träffa henne där.Ville brara skriva ett inlägg.Smsar meh Jojjo.Jah logga ut från Skype så jah kan inte prata meh henne och Steenaa.Men det vah väl allt jag hade att säga.Jag har sett att några kommentera och ja, jag svara iaf på era Kommentarer!(L)





PussPåEr!


Bra Stina!(L)

Shee,
Kom just hem från skolan,Det vah inge bra skoladah..Men just nu chattar jah me Josse och massa mer.Idag hade vi inte så många lektioner.Fick damp på Jakob,Ibland kan han vah konstig! Jag och Jojjo åkte buss hem.Vi satt och prata,inge viktigt.Jah har inge att skriva om.Kommentera mer.Bra till Söta Stina Som ha kommentera!(L) Men har en fråga sen sluta jah skriva;


Vah Gör Ni Om Eb "Kompis" Sviker? Kommentera Svaret!




PussPåEr!

Kommentera..

HejHej!


Jag ber om ursäkt för att jag inte skrev emr igår efter träningen. Har prov idag så jag var tvungen att plugga. Vi har jätte många läsare men ingen kommenterar.. Vi villl ha mer kommentarer här på bloggen!


Iallafall så vaqknade jag nyss, eller jag gick up nyss iallafall. Ska snart gå och fika. Sen ska jag göra mej klar, vet inte om Sowwe och Amanda skulle cykla eler om dom också skulle åka buss. Vi får se, nu sitter jag typ och funderar. Men jag vet inte riktigt vad jag funderar på.. HAHA iallafall åter till bloggandet. Jag ska börja lägga ut en bild på mej när jag ska sluta skriva. Jag menar att jag ska göra det i varje inlägg som jag skriver, då vet man att det är jag "Josse" som skriver.

Nu måste jag göra mej klar!





Sista!

Nån läsare som har tråk? Skola imorrn..Gör bara läxan.Så jah har tråk.Men det här blir sista inlägget för mej idah!
Mm.har inte ens skrivit på min egna blogg.Ska ta och skrive ett inlägg där nu! Synes imorrn!



PussPåEr!

Bilder Från Skolan!

Bilder Från Skolan Idah;

Stina's Hårboll!

Jojjo!



Våra Fötter!;)


Konstiga Jah!:P

Jah och Söta Stina!;*(L)







Bilder lånade från Jojjo; www.JojjosLillaLiv.blogg.se



Hoppas Ni Vart Nöjda!




PussPåEr!

Skype!

Shee,
Pratar på Skype me Steenaa,Sandra,Ante och Wille.Vi har nice talk! Vi chatta me Jojjo oxå men hon skulle dra.Chattar me massa på msn,alla svara typ samtidigt! Kan typ inte svara.Men Josse,Stina och Sandra ska på träning! Jah vill vah me nån..Får nöja mej meh wille på msn.Men han skriver jätte konstigt,fatta inte ett piss. Jag är trög.Men tänkte dra ut.Nån som kan logga in på msn? Lyssnar på Mileys underbara låt "When I Look At You" den är så jävla underbar.Den får mej att tänka på massa grejer...SaknarDejKusin!;*(L)

Men Aja det var väl allt jag ville säga,Ska skriva ett inlägg på min blogg.Sen dra jah ut och vah me nån kompis.












PussPåEr!


Fotbollstältet nästa!

HejHej!


Har inte ätit någon middag. Alla andra sitter och äter medans jag bara sitter här vi datorn.. Har träning typ snart. Det här kommer inte bli nå långt inlägg!

Vi får höras efter träningen!


pussfrånmej!

Justin Bieber!

Shee!,

Tänk dej att du vaknar,sen ser du sötnosen!
Att se hans ansikte varje gång du lägger dej...!!:D

FAN VAH JAG VILL HAA!!VILL HA!!VILL HAA!!


KOMMER FAN BLI DROGAD VARJE DAH!(L)



(A)(L)




PussPåEr!

Tack!

Igår hade Jah och Josse 20 läsare.Gör int so mke nu.Ska vah me nån kompis,ska ringa runt och fråga!.


Plus Josse Jah Måste Vah Me Dej Snart!




Nån Som Har Tråk?


Jag har inte så mke att skriva så..Ska ändra några saker på bloggen nu!



PussPåEr!


Haha Vah!?

Här har jag försökt logga in länge.Sen märker jag att jag stavar blogg.se så här blogg.ze,fatta vad trög jag är!;O


Nån som är Gulli?:) Ihihi joo Jag!!(L) Självupptagen vah?;P




PussPåEr!

Home Sweet Home.

Hejj,
Kom nyss hem från skolan.Jag åkte buss hem med Jojjo.Vi hade ganska roligt.Det satt en kille brevi oss som bara stirra hela tin.Sen fick jag se en sjukt konstig bild på  .. av Jojjo.Den vah söt ändå.Ska kanske lägga upp den.Kanske? Nu chattar jag meh mina Josse och Jojjo.Så att Josse hade lagt in bilder på sej själv och Moa.Ska kanske lägga upp bilder på mej.Plus vi behöver en header.Kan nån fixa? Kommentera isf! Läser söta Daniila's blogg!

Bilder;


Me,det är en gammal bild!

Jag hitta inge bra bild på mej,det kommer mer men i ett annat inlägg.


Vi ha skola imorrn som vanligt,Men jag sak gå o äta nu.Älskar Dej Sjukt Mke!;*(L)



PussPåEr!

Någon gullig?:]♥

HejHej!


Nu är jag hemma från skolan, eller jag kom hem för ett tag sedan. Vi fick sluta klcockan 12 idag! Men jag kom hem ungefär kvart över 1 någon gång. Jag,Sebbe,Sowwe,Fanny,Amanda,Samme,Calle och Elis var occh hälsade på MoröBacke skolan. Jag fick träffa Janne och Katrine och några fler lärare.

Någon gullig som kan hjälpa oss med en gullig design?.. Det ser mycket finare ut med en design än att vara utan. Så om det är någon som kan göra en design till oss kan kommentera de. Om ni har en egen blogg kan ni gärna skriva den också!

Ikväll har jag träning, men jag vet inte om jag ska fara är ju inte helt frisk men jag ska tjata.



pussfrånmej!

FOTO!♥

HejHej!


Ikväll tog jag och Moa lite bilder! Ni ska få se dom snart. Imorgon är det ju skola.. Jag är verkligen inte redo, orkar bara inte. Nu ska jag inte tråka ut er med en massa text! Nu ska ni få lite bilder istället.


Jag!, jag har converse inte springskor..-.-

(L)

Jag och Moa typ förra året eller förrförra!

Jag vet inte vars dom andra bilderna tog vägen?, men om ni vill se mer av dom nya bilderna så finns dom här www.JoossePoosse.blogg.se ! Jag ska snart gå och duscha sen ringa Pappa, efter de ska jag nog bara sitta vid datorn ett tag sen går jag och lägger mej. Ikväll ska jag nog gå och lägga mej väldigt tidigt, det är ju sista dagen på helgen. Det brukar alltid vara svårare att gå upp dagen efter! Vill verkligen inte komma försent. Jo, jag och Moa kanske skulle ta lite mer bilder, vi får se hur de blir me de. Jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt, ladda upp bilder så mycket som möjligt också!

Nu ska jag kolla vad jag ska ha för kläder sen gå och duscha!

pussfrånmej!

Sara Här!

Hejj,
Gö int så mke just nu.Chattar lite.Jag tänkte berätta lite om mej;

Namn;  Sara.
Ålder; 13.
Intressen; Fotboll,va me kompisar,blogga och musik.
Bloggar; www.saarapaara.blogg.se o den här.
Bloggare; Josefine och Jag!;*
Hatar; Svikare och mobbare.






Det vah väl allt.Skriver senare oxå.Tänkte skriva på min andra blogg.Sen drara jag till en kompis! Lägger in en bild på mej senare!







P.S Jag har Bieber Fever,så det smittar i bloggen oxå. D.S






PussPåEr!

Första inlägget för mej dåe.

HejHej!
 

Jag heter Josefine men kallas alltid för Josse. Här kommer vi skriva om våran vardag och lite andra saker. Ni ska få lite info om mej!


Namn: Josefine
Smeknamn: Josse
Ålder: 11, ja fyller år den 15 oktober. Ganska sent men ändå snart!
Hatar: Svikare..
Skola: NorrHammar
Intressen: Fotboll, vara me kompisar, blogga.
Djur: Jag har 5 hundar, Blondy, Ragge, Baloo, Frisco och Pajso(L)
Fritiden: Spela fotboll, datorn och vara med kompisar.
Bloggen: Jag och Sara!(L)
Andra bloggar: www.JoossePoosse.blogg.se 

Det var lite info om mej nu ska jag kolla om jag har några bilder som jag ska skicka till Jojjo hon ska göra en design åt mej på min egna blogg. Vi hörs senare!


Pöwzhäii!(L)

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen Till Josse Och Sara's Blogg! Vi har båda haft jätte många bloggar och har en var nu,Plus den här! Vi hoppas att ni kommentera mycket och att ni gillar bloggen! Vi svara på Kommentarena ni skickar!:)



Puss&Kram Från Josse Och Sara!

RSS 2.0