Ohh,gud vah jobbig da,eller vad?

Hej,Idag i skolan var det brandalarm alla i vår Olympus (Stavning?) fick panik.Jag hann inte ta på mig skorna eller något så jag sprang ut i sockar.Jag fick kramp och det var så jävla kalt! Jojjo fick stå på sin SO-mapp.Jag ville inte eftersom mappen blev blöt! Sen när vi skulle in igen,sa alla att man inte fick.Så vi gick ut igen..Till snön!  Men Tim och Filip hade med sig allting,till och med hjälmarna!:S tänk om det hade börja brinna på riktigt och dom höll på och hämta allt,normalt?
Vart fan as sur! Mina sockar och stackars mina fötter!:(

Sen idag hade vi Idrott!,det var jätte roligt,bästa idrotten på Norrhammar,eller kanske inte den bästa,men den var jätte kul iaf! Vi kom lite försent till No,men vi hade Kicki,och hon är jätte snäll. VETNI!? Jag ska aldrig äta Fiskpinnar igen,kicki berätta vad som var i och det är JÄTTE äckligt,höll på att spy! Sen höll Andreas på och berätta vad som är i Blodpudding..Vill ni veta,nae tro inte det?

Sen innan So:n börja satt Jag,Stina och Andreas i biblioteket.Och Andreas berätta om en Tjej som hade fått barn med hennes pappa,flera gånger.Jag och Stina börja skratta.Jag trodde att hon ville göra det..men hennes pappa tvinga henne.Då vart det inte lika roligt..Stackarn..



Till Josse: kan inte logga in på Skype,det funka inte,ska fråga pappa om han kan fixa det!


Det var ett långt inlägg.


Puss!


Förlåt,men jag orkade inte skriva så långt inlägg igen,så jag kopiera från min blogg: SaaraPaara.

Förlåt!<3

I'm Back!

Hej!, Kom på att det var länge sen jag blogga här,så jag tänkte skriva ett inlägg!

Just nu chattar jag med LA och Josse.I fredags var det en ganska kort dag, på lunch rasten var jag meh Eliza och LA! Sen hade vi Kuba och vi skulle typ spela olika instrumment (stavning) Sen åt jag inte lunch för att Jojjo sa att det var nått äckligt! Sen igår gjorde jag inte så mycket? Fast i torsdags simma vi!:D det var najs,men vi fick inte hoppa från berget.Det var väl allt,ska dra nu! 





Puss

NY BLOGG

Hej,
jag har skaffa en ny blogg,jag ska länka den och snälla läs och kommentera!:)

www.biebersmileismile.blogg.se    

har redan skrivit 89 inlägg och jag har hadt den i en vecka och 2 dagar!:] *Stolt*


handlar om JB:)


Puss till er!



Josse,har du tagit bort din blogg? den funka dåe inte.



RSS 2.0